Open Dag

Locatie: Nikhef, Amsterdam

In oktober, gedurende het Weekend van de Wetenschap, is de Open Dag een uitstekende gelegenheid om binnen bij Nikhef te kijken. Alle instituten op het Amsterdam Science Park  houden dan Open Huis, dus er valt veel te zien en te doen.

Open Dag 2023

Ook in 2023 biedt Nikhef een kijkje achter de schermen tijdens de Open Dag van het Amsterdam Science Park. Dit jaar vindt de Open Dag plaats op zaterdag 7 oktober. Meer informatie volgt z.s.m.

De Open Dag van Amsterdam Science Park is een samenwerking van Amsterdam Science Park (stichting Science & Business), AMOLF, ARCNL, CWI, Nikhef en UvA-FNWI en is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap. Het volledige programma is t.z.t.te vinden op de website Open Dag Amsterdam Science Park.

Kijk hier voor de informatie over Nikhef op de Amsterdam Science Park Open Dag website.

Open Dag 2022
Ons gebouw wordt momenteel gerenoveerd maar op 1 oktober 2022 gingen enkele van de deuren van Nikhef toch open tijdens de Amsterdam Science Park Open Dag. Er was genoeg te beleven, zoals mini-rondleidingen, spannende give-aways, en veel informatie over ons (astro)deeltjesonderzoek.